Jean Sibelius -viulukilpailu 2010


Kansainvälinen Jean Sibelius -viulukilpailu 2010, the 10th International Jean Sibelius Violin Competition in Helsinki, alkaa tänään 21.11. ilmoittautumisella.

Jean Sibelius -viulukilpailulla on juhlavuosi. Sibelius-seura ry ja Sibelius-Akatemia järjestävät kilpailun kymmenettä kertaa.

Jean Sibelius -viulukilpailun alkuerä eli first round alkaa huomenna 22.11. kello 10. Kilpailun alkuerä käydään kolmen päivän aikana 22.11. - 24.11.2010.

Myös Jean Sibelius -viulukilpailun välierä on kolmipäiväinen. Välierä käydään 26. - 28.11.

Jean Sibelius -viulukilpailu 2010 huipentuu finaaliin. Kilpailun finaali on kolmiosainen ja se käydään 30.11. - 2.12.2010.

Kilpailun alku- ja välierä pidetään Helsingissä Sibelius-Akatemian konserttisalissa ja finaali päivittäin Finlandia-talossa. Jean Sibelius -viulukilpailun liput saat ennakkoon Lippupisteestä.

Jean Sibelius -viulukilpailua voit seurata YLEn kilpailusivustolla

YLEn sivustolta löydät monipuolista tietoa kilpailusta mediassa, kuten lähetysajat radiossa ja televisiossa sekä esitykset Internetissä. Sivustolla on esittelyt ja haastattelut kilpailijoista sekä linkit kilpailun Facebook-sivustolle ja blogiin.

Suomen Kansainvälinen Jean Sibelius -viulukilpailu on yksi maailman arvostetuimmista viulukilpailuista. Kilpailun säännöt, ohjelmisto, kilpailijat, lippujen hinnat, kuvat ja muuta tietoa kilpailusta löytyy viulukilpailun omalta viralliselta sivustolta

Onnea ja menestystä kaikille Jean Sibelius -viulukilpailun 2010 kilpailijoille!

Nautinnollisia hetkiä korkeatasoisen viulumusiikin ja nuorten virtuoosiviulistien parissa!